Nieuwe dirigent bij Harmonie Prinses Juliana Zelhem

Harmonie Prinses Juliana uit Zelhem heeft vanaf heden Emile Laarveld als haar nieuwe muzikale leider. Nadat de vereniging na 15 jaar dirigentschap afscheid heeft genomen van Sander Waamelink is er een zoektocht geweest naar een opvolger. Emile is beroepsmuzikant bij de Koninklijk Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ in Assen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het docent en dirigentschap.

”Wij verheugen ons op de samenwerking met hem als nieuwe dirigent” laat de hamonie weten.”We zullen hem verder aan u voorstellen tijdens het eerst volgende concert. Dit zal zijn het najaarsconcert op 5 november in de Lambertikerk in Zelhem.”. Tijdens dit concert zal een gevarieerd programma gespeeld worden.

Leave a Reply

Harmonie Prinses Juliana / Ontwerp en Realisatie Gevers Web-Projects