Donateur worden?

Donateur worden?

Het donateurfonds van de Christelijke Harmonie Prinses Juliana is in het leven geroepen om de harmonie mede met andere inkomsten van bijvoorbeeld contributie, sponsoren en acties financieel gezond te houden.

Het donateurschap staat open voor iedereen die muziek als culturele en sociale activiteit belangrijk vindt, en is bedoeld voor personen en bedrijven die de harmonie financieel willen ondersteunen.

Met een historie van ruim 110 jaar (opgericht in 1909) en bij vrijwel alle belangrijke activiteiten in en rond Zelhem aanwezig, is de harmonie voor de meesten geen onbekende.

Ondanks haar respectabele leeftijd is de harmonie jong gebleven in repertoirekeuze, organisatie en opleiding. De ruim 25 leden musiceren al jaren op niveau en geven vele concerten.

Naast het muziek maken bij allerlei gelegenheden heeft de vereniging ook de taak op zich genomen de plaatselijke muziekcultuur levend te houden door te zorgen voor een goede muzikale opleiding. Tevens heeft de harmonie een goed contact met de scholen in Zelhem in de vorm van educatieve muziekprojecten.

Om de Harmonie de komende jaren levendig te houden en om een goed jeugdbeleid te kunnen voeren blijven voldoende financiële middelen een harde noodzaak.

De kosten van de opleidingen doen een forse aanslag op het beschikbare budget en worden door de contributies van de leden nauwelijks voor de helft gedekt. Nieuwe donateurs zijn dan ook van harte welkom en hun bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Het minimale jaarbedrag van een donateur staat op €15,00, deze loopt via een automatische incasso.

Vul onderstaande formulier in om donateur te worden en wij nemen contact met u op.

Opgeven als donateur van Harmonie Prinses Juliana

Harmonie Prinses Juliana / Ontwerp en Realisatie Gevers Web-Projects