Jubilarissen bij Harmonie Prinses Juliana samen 110 jaar

Jubilarissen, een nieuwe website en popcorn bij het najaarsconcert van Harmonie Prinses Juliana.

Op zaterdag 4 november heeft Chr. Harmonie Prinses Juliana haar najaarsconcert gegeven in Cultureelcentrum de Brinkt in Zelhem, met als thema: Juliana wants to be a moviestar. Het publiek kwam binnen over de rode loper en er was popcorn voor iedereen. Zo waande iedereen zich in een bioscooptheater. De harmonie heeft verschillende stukken filmmuziek laten horen, bijvoorbeeld Games of thrones en James Bond, maar er werd ook geswingd op een medley van Grease. Ook was slagwerkgroep concordia uitgenodigd en ook zij hebben verschillende nummers laten horen die terugkomen in films.

Daarnaast waren er nog meer feestelijkheden tijdens dit concert. Zo werd trombonist Bart Kaput gehuldigd voor zijn 40 jarig jubileum als muzikant. Hij ontving hiervoor een oorkonde en een vergulde speld. Ook werd Johan Roenhorst gehuldigd voor maar liefst 70 jaar muzikant, hij ontving hiervoor een oorkonde en een vergulde speld met drie zirkonia’s er in. Johan is daarmee ook het langst zittende lid in het orkest van Harmonie Prinses Juliana en is te horen op de euphonium. Verder werd tijdens dit concert bekend gemaakt dat de website van de vereniging in een nieuw jasje is gestoken. Deze kunt u vinden op www.prinsesjuliana.nl. Kortom, een volle gezellige en geslaagde avond.

Harmonie Prinses Juliana / Ontwerp en Realisatie Gevers Web-Projects