Projecten

Prinses Juliana organiseert met enige regelmaat muziekprojecten, met het doel jong en oud kennis te laten maken met muziek.

In 2015 werd Test het Orkest georganiseerd, waarbij 21 basisschoolleerlingen een reeks proeflessen op een instrument naar keuze hebben gevolgd. Er werd afgesloten met een piratenconcert. Het werd een waar spektakel!

In 2016 werd het project Muziek met Meer in het leven geroepen, waarbij de focus voornamelijk op volwassenen lag. Door middel van een reeks proeflessen werd een groep volwassenen de kans gegeven kennis te maken met de basisbeginselen van muziek. Ook voor diegenen die ooit muziek gemaakt hadden en het weer eens op wilden pakken was dit een gouden kans. Er wordt door de harmonie teruggekeken op een zeer geslaagd project!

Wellicht wordt er aan Test het Orkest en Muziek met Meer een vervolg gegeven. De commissie onderzoekt momenteel de mogelijkheden daarvoor. Dat betekent uiteraard niet dat u of uw kind daarop hoeven te wachten. U bent te allen tijde welkom om muziekles te volgen bij Prinses Juliana of om mee te komen spelen in één van de orkesten. Gevorderd of beginnend, jong of oud, iedereen is welkom! Er is een keuze te maken uit de volgende instrumenten: klarinet - fagot - bastuba - dwarsfluit - trompet - trombone - hoorn - euphonium - slagwerk - saxofoon of slagwerk. Voor kinderen is het starten op blokfluit ook een mogelijkheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met opleidingscoördinator Milie Wolsink. (0314-623646, miliewolsink@gmail.com)