Mirjam v.d. Burg
Mirjam v.d. Burg geeft met heel veel plezier blokfluit- en dwarsfluitles bij de Prinses Juliana. Haar motto is: muziek moet je blij maken! Ze vindt het daarom erg belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij haar in de les en daarna op die manier leuk les kan volgen. Ze maakt gebruik van leuke lesboeken met en zonder CD. Jaarlijks geeft ze met al haar leerlingen een groot leerlingenconcert.
Mirjam heeft eerder altijd thuis lesgegeven en bij twee muziekverenigingen. Ze speelde ook veel mee als (solo)fluitiste bij koren, verschillende artiesten en musicals. Nu geeft ze les bij de harmonie en speelt ze veel solo in kerken, bij zorgcentra en uitvaartdiensten.
Docenten
Hein de Jong
Hein de Jong is onze slagwerkdocent sinds 2016. Momenteel is hij ook slagwerkdocent, ensembleleider en coördinator lichte muziek op de Muziekschool Oost Gelderland. Naast zijn werk als slagwerkdocent is hij als jazzvibrafonist regelmatig actief in verschillende formaties in binnen- en buitenland en heeft als zodanig aan diverse Cd-opnames meegewerkt.

Opleiding
- Conservatorium Arnhem: klassiek slagwerk
- Hilversum: lichte muziek melodisch slagwerk
- Diverse internationale masterclasses: vibrafoon
Sander Waamelink
Sander Waamelink dirigeert bij onze vereniging naast het harmonieorkest ook al jaren het jeugdorkest ‘OPmaat’. Daarnaast is hij dirigent van het jeugdorkest van De Koninklijke Harmonie te Oosterbeek en jeugdshowband Irene te Ede. Ook is hij bij een tweetal verenigingen actief als klein koper docent. Met een aantal enthousiaste koperblazers vormt hij het Waamelinks Blazers Collectief.

Opleiding
- Conservatorium Zwolle:
   trompet + HaFa-directie
- Master bij Alex Schillings: HaFa-directie